Pasi de inregistrare:

Primul membru care se va inregistra va primi un mail automat, pe care va trebui sa-l confirme prin accesarea linkului specificat in email.  se poate loga imediat dupa ce isi face contul. Dupa ce te loghezi, te duci la pagina de profil , unde va trebui sa completezi doar casuta de “echipa noua”, alegand numele echipei voastre. Dupa ce s-au completat toate campurile, pagina va contine caracteristicile echipei din care faci parte: competitie/ nume/ parola/pozitia echipei/membrii echipei (doar unul in acest moment al inregistrarii, cu numele).
In acest moment, echipa are un nume si un singur membru.

Pasul urmator: Parola primita va fi transmisa persoanei care va completa echipa. Parola/codul se poate transmite pe mail/ sms/ verbal/mesaj in sticla:) Cel de-al doilea membru al echipei va parcurge primii pasi de inregistrare (doar daca nu are cont deja) : completarea campurilor referitoare la nume, email, parola cont, localitate, an de studiu. Dupa validare, membrul al doilea va primi un email de confirmare care te Acesta se intoarce la pagina de profil, in care va completa doar rubrica “echipa existenta”, cu parola primita de la coechipier. (din acest moment, parola echipei nu mai este folosita) In acest moment, echipa poate intra in competitie cu numele ales, avand ambii membri confirmati.

De acum, accesarea profilului personal se face prin login (prin completarea celor doua campuri, email si parola pentru cont, pe care ai setat-o tu, nu cea a echipei)

Register (hide all warnings)

Am citit termenii si conditiile de participare la competitie.
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceast publicatie [comunicare] reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.